Pulhac negociază cu CFR dar e dorit şi de U Cluj!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Cristi Pulhac, în momentul prezentării la Hercules Alicante
Cristi Pulhac, în momentul prezentării la Hercules Alicante

Fundaşul român e rezervă la Hercules Alicante, echipă nou-promovată în acest sezon în Primera Division, şi ar putea reveni în Liga I. Pulhac a fost cedat de Dinamo la echipa spaniolă, sub formă de împrumut, dar ar putea fi direcţionat acum către CFR sau Universitatea Cluj, echipe ce şi-au manifestat interesul pentru serviciile sale.

Potrivit site-ului citynews.ro, Pulhac se află deja la Cluj pentru a negocia mutarea la CFR şi dacă se înţeleg asupra salariului, pentru că în Spania fundaşul avea 200.000 de euro pe an, ar pueta semna cu cei din Gruia.  "Avem 11 jucători români în lot, e posibil ca numărul lor să crească la 12 dacă ne înţelegem cu fotbalistul cu care negociem", a afirmat Iuliu Mureşan, fără să dezvăluie însă numele în cauză".

Totuşi, rivalii de la U Cluj îl vor şi ei, iar finanţatorul Universităţii, Florian Walter, a declarat că vrea să transfere un fundaş stânga de valoare şi prietenia cu roş-albii dar şi relaţia bună cu Pulhac, de pe vremea când ambii erau la Dinamo,ar putea să-l determine pe jucător să semneze cu "studenţii".“Mai aducem un fundaş stânga de valoare, din ţară sau din străinătate, încă nu ne-am hotărât. Apoi, vom pune capăt campaniei de achiziţii din această iarnă”, a spus Walter.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite