Pulhac: "A fost un început perfect pentr noi, dar CFR are prima şansă la titlu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Pulhac
Cristi Pulhac

Fundaşul dinamovist Cristian Pulhac a declarat, luni, că echipa sa a avut un început de retur perfect cu şase puncte obţinute în primele două etape, fiind ajutată în clasament şi de rezultatele contracandidatelor, dar că prima şansă la titlul de campioană o păstrează CFR Cluj.

"Deocamdată rezultatele ne avantajează, dar sâmbătă cu Ceahlăul avem un meci greu, după care urmează Steaua şi CFR Cluj. Am recuperat câteva puncte şi sperăm să o facem în continuare. Campionatul este destul de lung şi mai avem posibilitatea asta. A fost un început perfect pentru noi, foarte bun. CFR Cluj are prima şansă la câştigarea campionatului", a spus Pulhac.

Mijlocaşul Adrian Cristea speră ca liniştea şi unitatea din cadrul echipei să se menţină şi în momentul în care va apărea primul semieşec în campionat: "Remiza dintre Steaua şi CFR e un rezultat bun pentru noi, dar trebuie să câştigăm meciul cu Ceahlăul, pentru că apoi urmează două meciuri grele. CFR este principala favorită la titlu, deocamdată ne interesează doar scorul pe care l-au obţinut cu Steaua, mai multe vom afla când vom juca cu ei. Noi suntem mai mereu pe marginea prăpastiei, deocamdată e linişte pentru că venim după nişte rezultate foarte bune, să vedem la primul semieşec sau eşec dacă vom fi la fel de uniţi".

Managerul general al FC Dinamo, Florin Prunea, crede că în cazul în care echipa antrenată de Cornel Ţălnar va avea posibilitatea să ocupe un loc dintre primele trei în clasament dacă va câştiga partida de sâmbătă, cu Ceahlăul Piatra Neamţ, din cadrul etapei a XX-a a Ligii I: "E un început bun pentru Dinamo, am obţinut şase puncte importante, dar mai e de jucat destul de mult. Sâmbătă ne aşteaptă un meci destul de greu pe care dacă îl vom câştiga cred că vom fi pe podium. În aceste cinci etape cred că sunt opt derbiuri, unde se pierd foarte multe puncte. Depinde numai de noi, băieţii trebuie să se mobilizeze şi să-şi facă treaba".

Jucătorii Emilian Dolha, Marius Alexe, Cristian Pulhac şi Adrian Cristea, antrenorul secund Ionel Ganea şi managerul general Florin Prunea au oferit luni flori angajetelor din cadrul FC Dinamo şi CS Dinamo, la sala de trofee a grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.


Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite