Pulhac, în braţele lui Hercules!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce, timp de un an, s-a rugat de şefi şi de impresari să-i găsească şi lui o echipă în străinătate, Cristi Pulhac şi-a văzut visul cu ochii.

Fundaşul de 25 de ani al lui Dinamo a fost împrumutat pentru un sezon în Spania, la Hercules, formaţia unde este legitimat Ionel Dănciulescu. Trupa din Alicante a promovat recent în prima ligă din Spania. „Câinii" vor primi 200.000 de euro şi speră că, în vara lui 2011, Pulhac va fi cedat definitiv, pentru mai mulţi bani.

Recomandat de Ionel Dănciulescu

Mutarea dinamovistului în Peninsula Iberică se discută de mai mult timp, de când Ioan Becali i-a trimis antrenorului Esteban Vigo mai multe DVD-uri cu Pulhac, Zicu şi Adrian Cristea.

O vorbă bună în favoarea lui Pulhac a pus şi Dănciulescu, atacantul fiind de mai multe ori întrebat de spanioli despre foştii lui colegi de la Dinamo. Pulhac urmează să plece în aceste zile în Spania pentru a semna contractul.

Altfel, la echipă a revenit Izvoranu, cel care îl poate înlocui pe Pulhac. Acţionarii sunt gata să se despartă şi de un alt jucător care s-a tot rugat să fie transferat: Ianis Zicu. Machedonul este ca şi dat la Rapid, unde a mai evoluat în sezonul 2006 -2007, cu mare succes.

În locul său, la Dinamo, urmează să vină Ştefan Grigorie, un favorit al antrenorului Ioan Andone. Rocada se va produce în Austria, unde şi „câinii", şi giuleştenii se pregătesc de noul sezon. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite