Prunea şi Marian Iancu sunt în război deschis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Prunea
Florin Prunea

Timişoara este atacată din toate părţile. Dacă Steaua şi Rapidul s-au aliat şi au atacat public decizia Comisiei de Disciplină a Ligii, care a decis ca Poli să câştige la "masa verde", cu 3-0 partida contra giuleştenilor, Dinamo îl acuză pe Iancu că "umblă la butoane".

Patronul de pe Bega are un singur obiectiv, titlul, şi nu îl interesează cum îl va obţine. Arbitrii sunt influenţaţi de declaraţiile acestuia, crede Prunea, care anunţă că în weekend, sub Pietricica, Ceahlăul va fi "executat" de fluieraşi, în disputa cu Timişoara, conform prosport.

"Timişoara vrea să câştige titlul cu orice mijloace! Pe Iancu nu-l interesează clubul Timişoara, ci doar partea materială. La Ceahlăul se pregăteşte o nouă execuţie în direct! De acum înainte voi fi cu lupa pe Iancu! Întoarceţi-vă în timp să vedeţi echipa care are cele mai multe litigii. Arbitrii de la Târgu Jiu au fost influenţaţi de declaraţiile date de Iancu înaintea meciului. Am avut gol valabil anulat. În cazul lui Iancu e vorba de hoţul care strigă hoţii", a spus oficialul lui Dinamo

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite