Prunea: "Avem un lot foarte valoros la CSMS Iaşi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce antrenorul principal declarase într-o conferinţă de presă că divizionara secundă din Copou nu are nici o şansă să promoveze în vară dacă nu-şi aduce jucători buni pe posturile deficitare, preşedintele Florin Prunea l-a contrazis categoric.

Şi nu este prima dată când cei doi se contrează, un episod similar derulându-se şi în urmă cu zece zile, când fostul internaţional a anunţat că CSMS are bani pentru transferuri, dar că acestea nu trebuie făcute doar de dragul de a fi făcute, a scris "Evenimentul de Iaşi".

"Am făcut până acum nu mai puţin de patru achiziţii - sârbii Petrovic şi Brajkovic, Creţu, Milea, şi îi mai avem deja la pregătire şi pe Camara şi Codrea, dar suntem încă în discuţii şi pentru alţi jucători. Aşteptăm însă răspunsuri pentru aducerea unui portar experimentat, pentru că nu facem transferuri doar ca să ne aflăm în treabă, pentru simplul fapt că avem un lot echilibrat şi chiar valoros. Îmbucurător este că şi tinerii încep să confirme, iar aici mă gândesc la Creţu şi la Avrămia, iar ce ne-ar mai trebui la echipă vom realiza în funcţie şi de buget", a spus preşedintele executiv al CSMS, care nu a ascuns că îi va legitima doar pe cei care sunt dispuşi să vină la Iaşi pentru a face cu adevărat performanţă, nu pentru a goli visteria clubului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite