Prunea: "Nu poţi să iei un sportiv cu 7-8 mascaţi în faţa colegilor lui"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Prunea a declarat că arestarea lui Andrei Mărgăritescu în faţa coechipierilor a fost un exces de zel din partea autorităţilor. De asemenea, managerul sportiv al Astrei a vorbit şi despre meciul pe care echipa prahoveană îl va disputa împotriva Rapidului.


"Consider că trebuia să se găsească o soluţie civilizată. Nu poţi să vii să iei un sportiv de la aeroport cu 7-8 mascaţi în faţa colegilor lui. A fost un exces de zel şi nu o să fiu niciodată de acord cu acest lucru", a declarat Florin Prunea la Sport.ro

"Întâlnim cea mai bună echipă din campionat. La ora actuală, Rapid este formaţia cu cel mai bun lot din Liga 1. Ne propunem să obţinem toate cele trei puncte din acest joc".

"Important este că am ieşit foarte repede din zona nisipurilor mişcătoare. Totuşi, mai sunt multe etape până la finalul sezonului. Chiar dacă acum Astra este în formă şi şi-a schimbat obiectivul, jucătorii se antrenează la fel, nu s-a schimbat nimic pentru ei. Noi ne propunem să facem cât mai multe punte până la sfârşitul campionatului. Băieţii au dovedit că pot mai mult şi că pot să joace de la egal la egal cu orice echipă din partea superioară a clasamentului", a mai adăugat managerul sportiv al prahovenilor, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite