Prunea: "Borcea nu renunţă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul sportiv al roş-albilor, Florin Prunea, spune că Borcea nu va renunţa la echipă deşi fpstul preşedinte executiv va pleca pentru două luni în SUA, la Miami, şi nu va mai participa la meciurile lui Dinamo. În plus, Cristi Borcea nu va mai investi la echipă, Nicolae Badea urmând să susţină în mare parte bugetul "câinilor".

"Cristi nu poate să renunţe la acest club. Am fost coleg cu el la copii şi juniori. E dinamovist convins. Indiferent în ce parte a lumii va fi, va fi alături de echipă şi îl interesează ce se întâmplă cu clubul. Nu am avut nimic cu domnul Turcu, doar puncte de vedere diferite. El vrea binele clubului, nu am nicio problemă cu el. Vasile Turcu e dinamovist, indiferent ce a spus despre mine.",  a declarat Prunea la Sport.ro.

"Orice echipă îl vrea pe Dani Coman"

"Am transferat doi portari tineri: Naumovski şi Bălgrădean. Ambii au fost internaţionali de tineret şi sunt doi portari de perspectivă. Dani e un portar pe care şi l-ar dori orice echipă din România, dar nu ştiu despre vreo ofertă. Dinamo se va baza pe Goian şi Grigore. Goian a jucat cu Rapid II şi va reveni la forma optimă, iar Grigore e încă în programul de recuperare.",  a anunţat Prunea.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite