Promovare en-fanfare pentru Juventus Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Juventus Bucureşti a terminat sezonul en-fanfare, câştigând cu 2-0 ultimul meci, cu CS Buftea. Echipa bucureşteană a controlat meciul, chiar dacă oaspeţii au avut o posesie mai bună.

Scorul a fost deschis de Dan Grigore, cu un minut înainte de pauză, pentru ca Damaschin să pecetluiască victoria în minutul 89, de la punctul cu var. Cuplul Vasile Radu - Mihai Rusen a folosit următoarea formulă: Ionescu - Ungureanu, Chiţă, Nicolae, Pahomi - Dima, Rotaru, Grigore, Călinţaru - Iancu, Damaschin. Au mai jucat: Zaharia, Mihăiescu, Iordache şi Dobre.

Debut strălucitor

Juventus este consecventă în promovarea tinerelor talente. După ce juniorul Ionuţ Fătu a decis soarta meciului decisiv cu Conpet, în lupta cu CS Buftea au fost aruncaţi alţi doi jucători foarte tineri. Ionuţ Iancu, unul dintre golgeterii echipei de tineret, a fost titular şi a avut câteva acţiuni foarte bune. Cu cinci minute înainte de final a păsit pe teren Mălin Iordache. La 15 ani, acesta a avut un debut strălucitor, scoţând penalty-ul din care Damaschin a stabilit scorul final. Mălin a scăpat singur cu portarul advers, pe care l-a driblat cu sânge rece, fiind în cele din urmă faultat de acesta. "Mă simt onorat că am jucat în acest meci, care a încheiat un sezon care aduce promovarea pentru Juventus. Sunt foarte bucuros pentru că mi s-a dat această şansă. Când am scăpat singur cu portarul m-am gândit că are mai multă experienţă decât mine şi că mă poate bloca dacă trag, aşa că am decis să îl depăşesc în viteză"., a spus tânăra speranţă a Juventusului, Mălin Iordache, după terminarea partidei.

Amical cu Viitorul Constanţa

În urmă cu două luni, în urma unui amical prilejuit de nedisputarea meciurilor în campionat, Juventus Bucureşti şi Viitorul Constanţa, cele mai puternice echipe ale Seriei a III-a şi a II-a ale Ligii a III-a, s-au duelat la Ovidiu. Atunci bucureştenii s-au impus la limită, Călinţaru fiind marcatorul singurului gol al partidei. Juventus le-a acceptat constănţenilor propunerea de a se revanşa, iar miercuri, de la ora 11:00, în Bucureşti, se va disputa un nou amical. Pentru Juventus va fi şi ultimul meci înainte de vacanţă, deoarece în ultima etapă a Ligii a III-a va sta, adversarul lor,Adunaţii Copăceni retrăgându-se din campionat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite