Promisiunea lui Reghe: "Telefonul mobil stă la hotel în ziua meciului". Ce va zice Becali?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că nu va discuta cu finanţatorul Gigi Becali la telefon în timpul meciurilor, aşa cum obişnuiau unii dintre foştii tehnicieni ai echipei din Bulevardul Ghencea.

"Am învăţat în cei 36 de ani că nu trebuie să te uiţi în grădina altuia. Sunt un om conştient de faptul că lucrez pentru această echipă şi pentru acest patron. Patronul Stelei ştie fotbal. Colaborarea cu patronul trebuie să fie perfectă şi trebuie să se bazeze pe un respect reciproc foarte mare. Eu nu sunt ca alţi antrenori. Eu sunt Reghecampf. Nu încerc să mă împrietenesc cu cineva doar pentru a mă agăţa de un scaun. Dacă simt că nu fac faţă ştiu când să fac pasul înapoi şi să mă retrag demn. Ştiu exact ce pot şi cât pot. Telefonul mobil stă la hotel sau acasă în ziua meciului. Chiar dacă stă în buzunar în timpul meciului este închis. Înainte de meci nu vorbesc cu absolut nimeni", a declarat tehnicianul.

Reghecampf spune că vrea să facă istorie la Steaua, încercând să devină cel mai tânăr antrenor care câştigă cupa şi campionatul: "Simt presiunea din ce în ce mai tare. Trebuie să facem istorie la Steaua. Nu sunt un tip ipocrit să mint. Tatăl meu şi-a dorit ca băiatul lui să ajungă de la Târgovişte la Steaua Bucureşti. După ce m-am lăsat de fotbal, tata lăcrima şi îi spunea soţiei mele că nu poate să moară fericit dacă nu ajung antrenorul Stelei. Am zâmbit atunci deoarece sunt un tip ambiţios. Îmi doresc să fiu cel mai bun dintre cei mai buni. Steaua este o echipă mult prea mare să te gândeşti că poţi lucra cu jumătăţi de măsură. Pentru mine există doar locul 1. Steaua trebuie să rupă 'blestemul' şi să aducă în capitala laurii. Îmi doresc să ajung cel mai tânăr antrenor al Stelei care câştigă cupa şi campionatul".

În ceea ce priveşte lotul de jucători, antrenorul spune că încearcă să formeze o echipă ideală: "Încercăm să creem echipa ideală. Echipa care trebuie să aducă titlul în Ghencea. Mi-am dorit câţiva jucători pe care patronul i-a luat imediat. Ăsta este un semn foarte mare de respect pentru antrenor. Faptul că patronul mi-a făcut pe plac dacă se poate spune aşa mă obligă şi mai mult".

Laurenţiu Reghecampf le transmite jucătorilor că va fi intransigent în ceea ce îi priveşte pe petrecăreţi. "La mine nu există petreceri decât atunci când este cazul sau atunci când avem ceva de sărbătorit. Dacă ai talent enorm dar petreci non stop, la mine trebuie să îţi schimbi meseria. Performanţa nu se face la petrecere", a mai spus tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite