Acuzaţii dure la adresa soţiei celui care conduce Steaua: "E frustrată sexual şi are un narcisism excesiv"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Prodan
Ana Maria Prodan

Psihologul Hanibal Dumitraşcu a tulburat atmosfera la Steaua după ce a făcut câteva remarci la adresa nevestei omului numărul 1 de la clubul din Ghencea.

El crede că Ana Maria Prodan dă dovadă de frustrae sexuală prin faptul că şi-a pus un tablou cu ea dezbrăcată în casa în care locuieşte. "La oamenii care îşi pun tablouri, în case, în care apar în ipostaze obscene, nud, este vorba despre un narcisism excesiv. E un mod de a căuta, cu orice preţ, să iasă în evidenţă, de a evada din comun. Normal că, la vederea tabloului, copiii sunt afectaţi psihic, în minţile lor se sădeşte o altă imagine despre mama lor, Anamaria Prodan. Este cel mai contraproductiv mod de a creşte un copil.Nu este vorba doar despre o frustrare sexuală, este şi nesiguranţă, simt nevoia de a confirma că sunt acolo. Nu au siguranţă în ceea ce priveşte aspectul fizic şi nici comportamentul sexual.", a explicat psihologul.
Spusele acestuia au înnebunit-o pe soţia lui laurenţiu Reghecampf, care imediat a dat replica pe pagina ei de facebook.
"Toate sărăciile de aşa zişi psihologi îşi dau cu părerea....acest domn hidos de la a la z a simţit nevoia să apară şi el în presă.....şi, pentru că o viaţa s-a chinuit probabil să facă ceva notabil şi nu a reuşit, s-a gândit mai bine şi ce a zis cretinelul pătat...."mi-a sosit ziua să apar cu poza mea hidoasă cu guşile revărsate şi să îmi scuip frustrarea".....ţărănuşule, dacă te mai naşti de 1000000 de ori, nu reuşeşti să ai o doime din realizarile mele...iar poza nici dacă vrei nu ai cum să ţi-o pui pe perete cu o faţă asa turtită. Ai tăi copii chiar fac stop cardiac dacă te văd pe perete agăţat. Halal golan!", a scris Prodanca.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite