Prodanca face iar show: "Am simţit o frustrare incredibilă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Preşedintele Universităţii Cluj, Ana Maria Prodan, a declarat, după înfrângerea din meciul cu Dinamo, scor 1-2, că arbitrul Teodor Crăciunescu a fost "penibil de la cap la coadă", calificând ceea ce s-a întâmplat sâmbătă seară drept "furăciune pe faţă".

"Este furăciune pe faţă. Alte trei puncte luate şi ne mirăm de ce lumea pleacă din fotbal, de ce vrem arbitri străini. Pentru că se întâmplă astfel de lucruri. Crăciunescu se duce acasă şi va avea probabil data viitoare meciul cel mai bun. Arbitrii români atâta pot. Am simţit o frustrare incredibilă. O asemenea bătaie de joc repetată meci de meci... Nu este primul meci unde Teo greşeşte. Penibil de la cap la coadă Crăciunescu. Secundă de secundă dacă ţi se taie aripile nici nu-ţi mai vine să joci fotbal", a spus Prodan la Digi Sport.

image

Formaţia Dinamo Bucureşti a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a IX-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de V. Dinu '8 (penalti), respectiv D?nciulescu '23 (penalti) şi Curtean '62.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite