Prodanca, în război cu Boc şi cu suporterii! "Stau cu mâinile în sân şi se uită la mine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Prodan
Ana Maria Prodan

Preşedintele Universităţii Cluj e foc şi pară pe autorităţile locale: "Primăria asta nu-şi permite o echipă"

Ana Maria Prodan pare să fi ajuns la capătul răbdării în relaţia cu autorităţile şi a răbufnit, trecând chiar şi la ameninţări. „Toată lumea spune că mă ajută, dar nimeni nu face niciun pas. Stau pe bănci la Finanţe de dimineaţă, merg la Primărie şi la Consiliul Judeţean unde în loc să facem treabă, facem poze. Am promisiuni, nu şi timp să mai aştept. Dar n-am să fac pe plac nimănui, n-am să las clubul să moară. Mai aştept o săptămână, iar dacă aud aceleaşi baliverne am să ies în faţă şi am să spun lucrurilor pe nume”, a atacat Prodan.

Aceasta a continuat în aceeaşi notă. „Pe mine mă interesează doar echipa. Că e Mărginean în frunte sau mama lui, pe mine nu mă interesează. Mă interesează doar echipa! Sunt singurul om din istoria fotbalului care nu cere nimic. Nu le cer autorităţilor nici să-mi dea o conductă şi nici să plimb gunoiul din oraş. Nu cer nimic nici de la Boc şi nici de la Uioreanu. În schimb, i-aş ridica statuie primarului din Chiajna, care a făcut din Concordia o echipă respectată. Din păcate, se vede că Clujul nu-şi permite să întreţină o echipă, deşi dacă s-ar vrea, s-ar putea”, a înţepat noul preşedinte executiv.

"Planul B" ar discredita Primăria!

Ana Maria Prodan a transmis un mesaj clar Primăriei, care ar putea să le dea fiori reci autorităţilor: „În ultimii doi ani, nici „U” şi nici CFR n-au văzut niciun ban de la autorităţi. Ferească Dumnezeu să recurg la planul B, atunci am să divulg toate detaliile contractului dintre Walter şi Primărie. O să se afle atunci că Primăria nu a respectat nimic din acest act. Ei îmi tot spun să aştept să se voteze noua lege, dar nici în doi ani nu s-a schimbat asta”.

Nicio parte dintre suporteri nu au fost cruţaţi: „Suporterii nu fac nimic. Stau şi se uită la mine şi mă întreabă câte avioane am în Bucureşti”.

Citeşte restul articolului din City News aici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite