Procurorii confirmă: bătăuşul era drogat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Dragoş Enache, dus în faţa judecătorilor * Foto: Petrică Tănase
Ştefan Dragoş Enache, dus în faţa judecătorilor * Foto: Petrică Tănase

Suporterul care l-a lovit pe fundaşul Stelei, George Galamaz, în timpul meciului cu Petrolul, se afla sub influenţa unui drog de mare risc, potrivit rezultatelor analizei toxicologice, informează, luni, Parchetul instanţei supreme.

"Potrivit buletinului de analiză toxicologică, Dragoş Petruţ Enache se afla sub influenţa unei substanţe psihotrope (drog de mare risc)", se arată într-un comunicat de luni al Parchetului instanţei supreme.

Testul rapid antidrog atestă prezenţa în sânge a metamfetaminei, un drog care cauzează stări de euforie şi este un puternic stimulent pentru sistemul nervos central.

Dragoş Petru Enache a fost reţinut de procurorii Parchetului Judecătoriei Ploieşti, fiind învinuit de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi port fără drept de armă în incinta unei arene sportive.

Purtătorul de cuvânt al Poliţie Prahova, Daniel Radu, a declarat că în momentul producerii faptei suporterul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând o concentraţie de 0,29 miligrame alcool pur în aerul expirat.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite