Procesul lui Dumitru Dragomir şi a lui Gino Iorgulescu va fi reluat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ia în discuţie, luni, recursul procurorilor anticorupţie în procesul în care preşedintele LPF Dumitru Dragomir şi fostul preşedinte al FC Naţional Gino Iorgulescu sunt inculpaţi pentru o tranzacţie imobiliară, faptă achitată de două instanţe până acum.

În 2 noiembrie 2011, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, fiul acestuia, fostul preşedinte al FC Naţional Gino Iorgulescu şi un fost angajat al Ligii au fost achitaţi, de către Curtea de Apel Bucureşti, în procesul privind o tranzacţie imobiliară a LPF. Concret, Curtea de Apel a menţinut decizia Tribunalului Bucureşti din februarie 2011, instanţa respingând apelul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Decizia a fost contestată de procurorii anticorupţie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care va hotărî definitiv în acest caz.

În 5 mai 2008, Dumitru Dragomir a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru luare de mită. Totodată, George-Gino Iorgulescu, fost preşedinte al FC Naţional şi fost membru în Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a fost deferit justiţiei pentru dare de mită, spălare de bani şi participaţie improprie la săvârşirea infracţiunii de fals intelectual.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite