Probleme cu Leo Veloso. Brazilianul refuză să plece din Gruia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anunţat de conducere să-şi caute echipă, fundaşul brazilian se opune şi spune că vrea să rămână la CFR. La fel ca în fiecare perioadă de transferuri, conducerea CFR are probleme cu jucătorii pe care doreşte să-i disponibilizeze

Ca toate echipele din prima ligă, şi CFR Cluj va pune pe liber o serie de jucători la finalul acestui sezon. După un sezon complet ratat, conducerea din Gruia va renunţa la mai mulţi fotbalişti, dar nu toţi dintre ei acceptă rezilierea contractelor. „Stăncioiu, Amadio, Piccolo, Veloso, Dică, Bud şi Batin vor pleca. Am hotărât să renunţăm la serviciile lor. Nu mai fac parte din planurile noastre şi nici nu vor fi trimişi la echipa a doua, pentru că nu acesta este scopul ei“, a anunţat Iuliu Mureşan la conferinţa de presă în care a fost prezentat noul antrenor, Jorge Costa. Pe lângă aceştia, există şanse să fie pus pe liber şi Nuno Claro, deşi mai are doi ani de contract, dar acest lucru se va întâmpla numai în cazul în care CFR va reuşi să transfere doi portari.

Veloso: „Mă prezint la reunire“

Misiunea clujenilor nu pare să fie foarte simplă în ceea ce priveşte încheierea angajamentelor fotbaliştilor pe care nu se va conta în sezonul viitor. Stăncioiu şi-ar dori să fie lăsat să plece liber, deşi mai are doi ani de contract. Felice Piccolo a fost cumpărat definitiv de la Empoli anul trecut şi are angajament până în 2013 cu gruparea din Gruia, dar va fi obligat să plece. Cel mai probabil, stopperul va semna cu o echipă din Italia. Cel mai vehement în ceea ce priveşte încheierea conturilor cu „vişiniii“ este Leonardo Veloso, care refuză să plece din Gruia.

„Mai am un an de contract cu CFR şi m-a surprins decizia conducerii. Profit de vacanţă şi nici nu mă gândesc să-mi caut alte echipe în această perioadă. Nu vreau să plec, vreau să-mi duc angajamentul până la final. Fără discuţie, mă prezint la reunirea lotului“, le-a spus acesta unor apropiaţi. Fundaşul stânga în vârstă de 24 de ani nu a adunat decât 550 de minute în întregul sezon încheiat, aici incluzând toate competiţiile şi are o medie de 29 de minute jucate pe meci, în cele 19 partide în care a făcut parte din lot. Bud şi Dică vor lua foarte probabil drumul Ploieştiului, fiind doriţi de Astra, în timp ce Amadio şi Batin încă nu-şi cunosc viitoarea destinaţie.

 „Mai am contract încă un an cu CFR şi vreau să-l duc până la capăt. Vin la reunire“
Leonardo Veloso, fundaş CFR Cluj

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite