UPDATE Tănase s-a accidentat în baie! Dică şi Burdujan, chemaţi de-acasă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lovitură grea pentru Sorin Cîrţu înaintea meciului din această seară împotriva celor de la Vaslui. Unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei din meciul cîştigat la Buzău contra Victoriei Brăneşti, Cristi Tănase s-a accidentat şi nu va juca deloc diseară în Ghencea.

UPDATE: Cristi Tănase poate intra lejer în topul fotbaliştilor cu cele mai stupide accidentări. Mijlocaşul Stelei s-a lovit în zona lombară şi va rata partida cu FC Vaslui, dar şi partidele naţionalei cu Bosnia şi Luxemburg şi derby-ul cu Poli Timişoara.

Cum s-a accidentat? "Dodel" a alunecat aseară pe gresie, în timp ce făcea duş. După un control amănunţit, medicii au stabilit că Tănase a suferit o fractură la nivelul apofizei transverse drepte a vertebrei L3, informează prosport.ro. El va absenta trei săptămâni de pe gazon.

Cum Tănase era anunţat titular în meciul cu vasluienii, Cîrţu va trebui să schimbe partitura tactică, iar cel mai probabil Janos Szekely va juca din primul minut, informează gsp.ro. Mai mult, nici Galamaz nu poate juca din cauza unei accidentări, Astfel că "Sorinaccio" i-a chemat de acasă pe Dică şi Burdujan, pentru a sta pe banca de rezerve.

ECHIPELE PROBABILE:


STEAUA: Tătăruşanu - Nicoliţă, Iliev, Geraldo, Brandan - Bicfalvi, Gardoş - Szekely, Răduţ, Surdu - Bilaşco
Rezerve: R. Stanca, Onofraş, Latovlevici, Ricardo, Galamaz, Bonfim
Absenţi: Martinovici, C. Lungu (accidentaţi)

FC VASLUI: Kuciak - Papp, Cînu, Rivas, Milanov - Milisavljevici, Genchev, R. Costin, Sînmărtean - Wesley, Adailton
Rezerve: Cerniauskas, Campano, Pouga, Aticahm Bălace, Bello, Ad. Gheorghiu
Absenţi: Pavlovici, Gladstone, Zmeu (accidentaţi), Temwanjera (incert)

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite