Probleme şi cu Poliţia pentru Lucescu! Riscă să i se deschidă dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internat în spital după ce a fost implicat într-un accident rutier la prânz, Mircea Lucescu ar putea să aibă probleme şi cu autorităţile.

Conform RTV, pe numele lui "Il Luce" se va deschide un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală. Mai mult ca sigur, antrenorul lui Şahtior Doneţk va rămâne fără permis întrucât a schimbat direcţia de mers fără a se asigura.

Mircea Lucescu nu este la prima situaţie de acest gen. În 2006, Mircea Lucescu şi alţi trei membri ai familiei sale, printre care se numără soţia sa, Neli Lucescu şi fiul Răzvan Lucescu, s-au ales cu dosare penale pentru înşelăciune. Poliţia economică din cadrul IGP a descoperit că firma de asigurări a familiei Lucescu, Croma S.A. Asigurări şi Reasigurări, a majorat fraudulos capitalul social al societăţii, pentru a beneficia de limite mai mari de asigurare.

Mai mult, în mai 2010, el a fost din nou aproape de a fi tras la răspundere după ce l-a lăsat pe nepotul său, Matei, să conducă maşina până la cimitirul Belu, asta deşi fiul lui Răzvan avea doar 16 ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite