Adrian Cristea îşi caută echipa la mica publicitate- Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de azi scrie despre Adrian Cristea care îşi caută echipă, despre Bornescu care a suferit o entorsă sau despre Marcel Popescu care spune că situaţia sportului este extrem de gravă. Printre alte subiecte, Rapid rămâne fără antrenor, iar Germania a refuzat să trimită arbitri la derby-ul Timişoara-Dinamo.

Prinţul îşi caută echipa la mica publicitate! Borcea: "Şi eu o vreau pe Kournikova! "Prinţul lui Dinamo, Adrian Cristea a revenit din concediu să dea anunţ la mica publicitate. "Sunt tânar şi bun. N-am defecte şi caut echipă. Preţul e negociabil" - e anunţul şoc al lui Cristea. "Şi eu o vreau pe Kournikova ..." - îi răspunde Borcea, scrie Sport.ro.

Bornescu are doar entorsă!
"Bine că nu mi-am rupt piciorul".Deşi rapidiştii se temeau de ce e mai rău în legatură cu Bornescu, se pare că accidentarea nu este atât de gravă pe cât se estimase iniţial. Unele voci au adus în discuţie chiar o posibilă fractură, dar ultimele informaţii din tabara giuleşteană sunt menite să îi liniştească pe fani, scrie Prosport.

Marcel Popescu: "Situaţia sportului este extrem, extrem, extrem de gravă". Fostul preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo, Marcel Popescu, a vorbit pentru Sport Total FM, în ziua în care împlinea 60 de ani, despre situaţia în care se află sportul românesc, apreciind că aceasta este una foarte grava.

Rapid rămâne din iarnă fără antrenor
! Nae Manea a anunţat că pleacă! Rapid o zdrobeşte pe Mediaş în campionat, dar îl pierde pe Bornescu până în retur. Din iarna, Rapid nu va mai avea nici antrenor, Nae Manea anunţă că pleacă, scrie Sport.ro.

Promovează doar cine are spate! Pe lângă fii lui Avram şi Constantinescu, a urcat în Liga I şi Dragoş Istrate, fost director la cancelaria primului ministru şi băiatul directorului unui hotel partener al CCA. Germania, una dintre ţările cu arbitrii cel mai bine cotaţi în acest moment, a întors spatele României şi a refuzat să trimită o brigadă la derby-ul Timişoara - Dinamo. Este pentru prima dată când o ţară cu fotbal dezvoltat protestează public faţă de ceea ce se petrece în arbitrajul românesc, scrie Gazeta Sporturilor.



Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite