Primăria Voluntari va prelua Unirea Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aşa cum multă lume anticipa Unirea Urziceni este din ce în ce mai aproape de dispariţie. Retrogradată din Liga I, vicecampioana se pregăteşte de ieşirea finală prin cedarea locului de Liga a II-a celor de la FC Voluntari.

Cel puţin aşa susţin surse neoficiale conform cărora discuţiile ar fi foarte avansate, însă fără a se semna ceva în mod oficial, informează site-ul liga2.ro.

După ratarea parteneriatului cu Chiajna în pauza de iarnă a actualului sezon, ialomiţenii încearcă marea cu degetul la Voluntari, acolo unde au mai fost în discuţii şi acum patru ani. În vara lui 2007 se anunţa un parteneriat de excepţie între Primăria Voluntari şi Unirea Urziceni în urma căruia echipa din Bărăgan ar fi primit o sponsorizare de 3 milioane de euro pe an timp de două sezoane. În cele din urmă, Unirea a jucat cu "Primăria Voluntari" imprimată pe tricouri (vezi foto) timp de câteva luni şi cam asta a fost tot.

Unde vor juca în Liga a II-a?

În momentul de faţă al discuţiilor dintre Voluntari şi Unirea Urziceni, cea mai importantă problemă care se pune este cea a arenei pe care se va juca. Actualmente, FC Voluntari evoluează în seria a II-a a Ligii a III-a acolo unde ocupă locul 7 cu 34 de puncte şi îşi dispută meciurile de acasă pe arena Viscofil din Popeşti Leordeni.

În eventualitatea în care parteneriatul cu Unirea Urziceni se va concretiza noua echipă va avea nevoie de o arenă corespunzătoare cerinţelor Ligii a II-a. Un lucru este clar, aceea nu va fi arena din Urziceni scoasă deja la licitaţie de către fisc. Din informaţiile pe care le avem la această oră, o variantă ar fi chiar în ograda proprie. Este vorba de stadionul din centrul oraşului, de lângă poliţie, proaspăt recuperat de autorităţile locale. Acestea ar fi dispuse să investească serios în modernizarea acestuia pentru a-l face omologabil pentru Liga a II-a, în caz contrar dorindu-se închirierea unui stadion pentru meciurile de acasă pentru prima parte a sezonului viitor.

Cât priveşte conducerea tehnică, nu există nicio informaţie în acest sens, însă cel mai probabil va rămâne mai departe Romeo Bunică, un antrenor tânăr cu performanţe bune până acum.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite