Primăria Târgu Mureş va sprijini echipa cu 3,5 milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea din Târgu Mureş a alocat echipei FCM, unde este acţionar, pentru turul sezonului competiţional, 3,5 milioane de lei, iar sumele cu care va sprijini clubul în 2011 nu vor depăşi această valoare, a declarat, marţi, viceprimarul oraşului Claudiu Maior.

Potrivit lui Maior, care este şi vicepreşedinte în Consiliul de Administraţie al clubului FCM Târgu Mureş (în calitate de reprezentant al municipalităţii, acţionar al clubului), anul trecut, în tur, echipa a beneficiat de 3,5 milioane de lei din partea oraşului, iar echipa de baschet BC Mureş de 2 milioane de lei, transmite ProSport.

Maior a afirmat că, în 2011, suma care va fi alocată FCM Târgu Mureş în bugetul care se află în discuţie va fi probabil la fel, oricum, nu are cum depăşi acest cuantum, precizând că există o hotărâre a Consiliului Local în acest sens, iar banii se alocă în baza unui contract de asociere, având în vedere că CL Târgu Mureş este acţionar la FCM cu 60 la sută. "Sumele în buget sunt prevăzute de anul trecut, pentru că se merge pe un an fotbalistic, rămâne de văzut dacă de la sfârşitul anului fotbalistic vom realoca sume sau nu", a spus Maior.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite