Primăria Galaţi a eliberat autorizaţia de construcţie a instalaţiei de nocturnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al clubului Oţelul, Marius Stan, a anunţat, vineri, pe site-ul oficial al grupării din Liga I, că Primăria Galaţi a eliberat autorizaţia de construcţie a instalaţiei de nocturnă la stadionul "Oţelul".

"Astăzi am pus mâna pe autorizaţie şi, fără ironie, le mulţumesc celor de la Primărie pentru modul în care au răspuns solicitării noastre. Au fost foarte prompţi. Când am dus toate documentele, am primit autorizaţia în timp record. De mâine se pot ocupa de lucru cei care au contractat lucrarea. Problema cea mare o reprezintă fundaţiile şi am înţeles că Elba a contractat o firmă din Galaţi şi că, într-o lună, ar fi gata fundaţiile. Asta ne dă speranţe că putem termina lucrarea mai devreme. Am primit tot concursul de la toţi factorii, inclusiv de la Electrica: toată lumea a fost mai mult decât promptă, un lucru îmbucurător", a precizat Marius Stan pentru sursa citată.

În luna iulie, Oţelul Galaţi a semnat un contract cu o firmă din Timişoara pentru montarea instalaţiei de nocturnă, care se ridică la valoarea de 700.000 de euro, termenul maxim de finalizare a lucrărilor fiind de patru luni. La o săptămână după semnarea contractului, locatarii unui bloc din vecinătatea stadionului "Oţelul" au solicitat Primăriei interzicerea construirii instalaţiei de nocturnă a arenei, pe motiv că "zgomotul este foarte mare şi există riscul ca blocul să sară în aer din cauza camioanelor care trec peste un teren din apropiere unde sunt îngropate conducte de gaze".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite