Prima reacţie a lui Meme, după despărţirea de Steaua: „Am plecat singur, dar m-am simţit vânat!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul manager general al Stelei a vorbit luni după-amiază despre despărţirea de clubul roş-albastru.

 „Să înţeleagă toată lumea, eu n-am fost dat afară de Gigi Becali, da? Noi doi ne-am întâlnit şi am hotărât de comun acord să încheiem colaborarea. De când am revenit, am simţit că sunt vânat. Nu regret că m-am întors la echipă totuşi, nu aveam în palmaresul personal nici o Cupă a României, deci sezonul trecut a fost foarte bun", a spus Stoica la „Fanatik Show".
Stoica a ţinut apoi să explice de ce acum n-a mai avut acelaşi succes precum în primul mandat: „N-am putut să conduc clubul aşa cum am vrut eu, dar poate şi faptul că n-am avut rezultate a contat aici. Totuşi, şansele Stelei la titlu sunt acelaşi dacă stăm şi analizăm cum s-a câştigat tilul în Liga 1 în ultimele sezone. Nu uitaţi că se pierd foarte multe puncte în retur".
Apoi, Meme a dezvăluit că decizia sa de a se despărţi de Steaua are ceva vechime: „Eu am decis să plec de la echipă cu o săptămână înainte de meciul cu AEK Larnaca, dar n-am vrut să spun nimic până nu pleca Levy, pentru că eu eram responsabil pentru numirea lui ca antrenor".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite