Primă de 50.000 € pentru titlu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali le-a transmis fotbaliştilor că-i va recompensa substanţial dacă vor câştiga campionatul. Acum doi ani, Becali le-a promis jucătorilor că vor primi câte 100.000 de euro pentru calificarea în Liga Campionilor, dar până la urmă doar şase fotbalişti au încasat întreaga sumă.

„Steaua va fi campioană în acest sezon! Nu aş avea nicio scuză dacă aş rata titlul", obişnuieşte să spună Ilie Dumitrescu, de când a preluat echipa, la fiecare întâlnire cu ziariştii.

Pentru a-şi motiva suplimentar fotbaliştii, tehnicianul din Ghencea a reuşit să obţină de la Gigi Becali promisiunea că fiecare jucător va încasa o recompensă substanţială în cazul în care echipa îşi va îndeplini obiectivul.

Astfel, fiecare fotbalist ar urma să încaseze câte 50.000 de euro dacă Steaua va câştiga titlul cu numărul 24 la finele sezonului, anunţul fiind făcut în vestiar în urmă cu câteva zile.

Totuşi, fotbaliştii n-au sărit în sus de bucurie la auzul acestei veşti, mai ales că latifundiarul le-a mai promis diverse bonusuri financiare şi în ultimele două sezoane, însă s-a făcut că uită de ele în momentul în care jucătorii îl întrebau când îşi vor primi banii. În septembrie 2008, după ce echipa se calificase în grupele Ligii Campionilor, doar şase fotbalişti au încasat prima întreagă de 100.000 de euro pe care Becali le-o promisese tuturor.

Vara trecută, Cristiano Bergodi a alcătuit tabelul cu recompensele pentru calificarea în grupele Ligii Europa, fiecare fotbalist având de luat între 2.000 şi 15.000 de euro, în funcţie de cât a jucat. „Le mai dau prima la dreapta!", a susţinut însă ulterior Becali.

Ultima sa astfel de ispravă datează din ultima etapă a sezonului precedent. „Ofer 30.000 de euro pentru toată echipa dacă-i batem pe cei de la Internaţional, iar banii se vor plăti chiar după meci", a promis latifundiarul, care n-a mai răspuns însă la telefon la finalul partidei, când jucătorii încercau să-l contacteze. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite