Primă anti-Porumboiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paszkany e disperat să învingă Vasluiul, după ce şeful moldovenilor a spus că Oţelul – CFR a fost blat. Fiecare titular al formaţiei din Gruia va încasa 5.000 de euro dacă CFR va câştiga meciul din etapa viitoare, de pe teren propriu.

Război total între clujeni şi vasluieni! Porumboiu a spus că CFR a învins cu 4-0, la Galaţi, la capătul unui meci aranjat. Aceste acuze l-au scos din sărite pe Arpad Paszkany, iar finanţatorul ardelenilor a pus la cale revanşa perfectă, chiar pentru etapa viitoare. Planul lui Paszkany este simplu. El vrea ca formaţia sa să învingă Vasluiul, pe teren propriu, pentru a-i închide gura lui Porumboiu în ceea ce priveşte forţa CFR-ului.

Tocmai de aceea, după întâlnirea de la Galaţi, jucătorii au fost anunţaţi că, pentru partida cu moldovenii, sistemul de premiere va fi schimbat. Weldon şi compania nu vor mai lua un bonus „la pachet", după o serie succesivă de victorii, ci vor avea o primă specială doar pentru confruntarea cu Vasluiul! Practic, dacă trupa lui Porumboiu va pleca învinsă de la Cluj, atunci fiecare titular al CFR-ului va încasa 5.000 de euro.

Ronny a „scăpat" de ruptură

Clujenii au avut emoţii mari că îl vor pierde pe atacantul Ronny da Silva, marcatorul primului gol al jocului de la Galaţi. Ronny a fost schimbat în minutul 35, după ce Silviu Ilie l-a faultat la genunchi. Fotbalistul a fost dus la spital unde i s-a făcut un examen amănunţit şi a primit veşti bune: a scăpat de ruptură. Are doar o contuzie puternică şi o întindere de ligament colateral.

"Oţelul - CFR era un meci previzibil în care s-au plătit datoriile din sezonul trecut. Practic, au reînviat cooperativele."
Adrian Porumboiu
finanţator FC Vaslui

"Mi-aş dori ca rezultatul din meciul cu Vasluiul să fie la fel de «amical» ca şi cel din meciul cu Oţelul."
Arpad Paszkany
finanţator CFR

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite