Presing: Alibiuri de Bărăgan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meme nu e la primul antrenor cu care lucrează şi apoi îl bălăcăreşte.

Săptămâna precedentă a început cu diferendul sau scandalul, spuneţi-i cum vreţi, dintre Meme Stoica şi Dan Petrescu. Un cuplu ce părea sudat, dar care a trebuit să se topească după ce „Bursucul" a plecat la ruşi, iar managerul general, s-a gândit el, într-o seară de februarie la un şpriţ cu ziariştii de casă, că Dănuţ destabilizează pe "Chelsea din Bărăgan", mai exact campioana României.

Cum cu ce? Cu telefoane din Rusia. Meme nu e la primul antrenor cu care lucrează şi apoi îl bălăcăreşte, la fel a fost cu Piţurcă, la fel cu Olăroiu, acum a venit rândul lui Dan Petrescu, pot urma fără probleme Capello, Del Bosque ori Lippi. Lippi din Italia, nu din Ghencea. Înainte erau „cei mai buni antrenori cu care a lucrat", apoi nişte şnapani care s-au înfruptat din succesele lui deşi, paradoxal, e chiar invers. Meme pretinde că Petrescu a creat zâzanie în lot după ce l-ar fi sunat pe Brandan să-l ia la Kuban Krasnodar.

Dar nu cumva Meme a destabilizat Galaţiul când a plecat cu Boştină şi Ghionea la Steaua? Nu cumva Zenga a destabilizat Steaua când l-a luat pe Goian din Ghencea? Zenga şi Protasov când l-au acontat pe Dică ori Olăroiu pe Rădoi la arabi? Astea sunt poveşti de adormit bebeluşii când tremuri de numele Liverpool şi încerci să găseşti alibiuri.

Marele manager general, care‑şi numără meciurile din cupele europene la fel cum fetiţele la cinci ani adună păpuşile Barbie în camera lor, mai are mult până să ajungă la cifra 95. Adică de câte ori i-a cântat imnul lui Dan Petrescu sub tricolor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite