Preşedintele CCA şi-a pus fiul pe primul loc şi pe site-ul comisiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai bun arbitru român al momentului, Cristian Balaj, este plasat pe site-ul comisiei de specialitate din România ca fiind pe locul 3, pe prima poziţie fiind fiul preşedintelui CCA Vasile Avram, Marius Avram.

Pe prima pagină a site-ului frf-cca.ro, fotografiile a trei arbitri români sunt poziţionate ca fiind un fel de ierarhie. Primul din stânga, ca fiind pe locul I, este centralul Marius Avram, fiul preşedintelui CCA Vasile Avram, apoi în dreapta sa este Alexandru Tudor, iar sub cei doi Cristian Balaj, cel care este numărul 1 în ierarhia UEFA şi care a arbitrat în grupele Ligii Campionilor.

Ion Crăciunescu, fostul arbitru internaţional, a făcut o piramidă a intereselor lui Vasile Avram. "După părerea mea, Vasile Avram a pus pe primul loc pe cei doi fii ai săi, Marius şi Valentin. Pe locul 2 i-a pus pe copiii membrilor comisiei şi ai observatorilor. Pe poziţia a treia, pe arbitri care nu sunt în concurenţă cu copiii săi, iar abia pe locul 4 pe cei care intră în concurenţă cu aceştia", a spus Crăciunescu în cadrul emisiunii la care este invitat permanent la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite