Preşedintele lui Maritimo îl vrea pe Şumi antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele lui Maritimo Funchal, Jose Carlos Rodriguez Perreira, a declarat pentru "Adevarul", că Marius Şumudică este aşteptat cu braţele deschise de suporterii formaţiei din Madeira.

"Este în relaţii bune cu toţi de la Maritimo. Totul depinde de el, dacă va confirma la echipa din Giuleşti", ne-a mărturisit Lucian Marinescu, fost jucător la Rapid, acum impresar stabilit în Portugalia.

Antrenorul Rapidului vorbeşte la perfecţie portugheza, este un bun cunoscător al fotbalului lusitan, unde a evoluat timp de două sezoane (1999-2001) la Maritimo Funchal, şi n-a ascuns niciodată că e îndrăgostit de Portugalia.

"M-am simţit de minune acolo. După părerea mea, este cea mai frumoasă ţară din lume. Am fost în multe ţări, dar nicăieri nu m-am simţit atât de bine ca la Madeira", a recunoscut pentru Click! tehnicianul giuleştenilor, care este în relaţii excelente cu şeful echipei din insulă, Carlos Rodrigues Pereira.

Şumi-gol a fost cel care a intermediat de unul singur transferul lui Olberdam, mijlocaşul împrumutat până în vară de la Maritimo. Chiar şi preşedintele lusitanilor, Jose Carlos Rodriguez Perreira, a dezvăluit că Şumi poate fi o soluţie pentru echipa aflată acum pe locul 11 în Portugalia.

„Şumudică e un băiat inteligent şi sigur că ar putea pregăti Maritimo în viitor. Este iubit de suporterii noştri pentru că a făcut o figură frumoasă ca fotbalist", ne-a spus acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite