Preşedintele clubului FC Braşov, Iosif Kovacs, a încetat din viaţă, la 57 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al FC Braşov, Iosif Kovacs, a încetat din viaţă în noaptea de miercuri spre joi, după o lungă suferinţă, la spitalul Sfântul Constantin din Braşov, informează site-ul oficial al clubului din Liga I. Kovacs avea 57 de ani.

"Clubul nostru îşii exprima regretul faţă de pierderea atât de timpurie a fostului om de fotbal şi prezintă condoleanţe familiei acestuia. Dumnezeu să te odihneasca în pace, Iosif Kovacs! Nu te vom uita niciodată!", se menţionează în comunicatul postat pe site-ul FC Braşov.

Directorul general Aurelian Băbuţan a declarat că jucătorii echipei braşovene vor purta banderole negre la meciul amical pe care îl vor disputa joi. "Îmi pare enorm de rău. Fotbalul braşovean va fi mult mai sărac, pentru că a pierdut un om de mare caracter şi mare valoare. Nu-l vom uita şi va rămâne viu în memoria noastră. Suntem alături de familie în aceste momente dificile. La meciul de astazi, cu Sigma Olomouc, jucătorii vor purta banderole negre. Dumnezeu să-l odihnească!", a declarat Băbuţan. "Trăim momente tragice. FC Braşov a pierdut un om de mare valoare. Chiar dacă am lucrat mai puţin cu dânsul pot spune că era un conducător de marcă, un adevărat profesionist. Suntem alături de familie în aceste clipe dificile. Dumnezeu să te odihnească în pace, Iosif Kovacs. Nu te vom uita niciodată!", a afirmat şi tehnicianul Marius Şumudică.

Iosif Kovacs a încetat din viaţă joi noapte, la doar 57 de ani, în urma unei lungi suferinţe. De-a lungul carierei de jucător, a fost portar la Tractorul, Metrom şi FC Vaslui. Şi-a început cariera de conducător la Romradiatoare Braşov, apoi a trecut la Metrom, iar din 1995 a fost la FC Braşov unde a ocupat mai multe funcţii de conducere. Din decembrie 2010 a fost preşedinte executiv al clubului braşovean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite