Presa israeliană: "La Steaua, criza continuă şi după Ronny Levy"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronny Levy
Ronny Levy

Meciul Maccabi Haifa - Steaua va avea loc astăzi, de la ora 20.00, în etapa a III-a a grupei J din Liga Europa.

"La Steaua, criza continuă şi după Ronny Levy", a titrat publicaţia israeliană Ynet înainte de meciul Maccabi Haifa - FC Steaua, din grupele Liga Europa, adăugând că echipa gazdă se poate impune.

"Înlocuirea lui Ronny Levy nu a adus o schimbare prea mare în bine. Steaua e la distanţă de liderul Dinamo. Ilie Stan nu este considerat în România un mare nume şi se estimează că nu poate aduce schimbarea dorită. Instabilitatea de la club, cauzată mai ales de ieşirile lui Gigi Becali, continuă să apară. Criticile pe care acesta le aduce jucătorilor le dau o stare de lipsă de încredere fotbaliştilor. Una din marile probleme ale Stelei este că nu mai joacă pe Ghencea. Tănase este creierul din teren, iar Bourceanu este un adevărat luptător. Dacă se va întâmpla să fie penalizată cu penalti, jucătorii de la Maccabi trebui să-şi păstreze speranţele intacte, pentru că Steaua a ratat trei lovituri de pedeapsă până acum. Maccabi se poate impune în faţa Stelei", a scris Ynet.

Cotidianul Haaretz a notat că antrenorul Elisha Levi va folosi o formulă ofensivă, pentru a menţine echipa în lupta pentru calificare. "Levi riscă pentru victorie", a comentat sursa citată.

Meciul Maccabi Haifa - Steaua va avea loc joi, de la ora 20.00, în etapa a III-a a grupei J din Liga Europa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite