Presa elveţiană: "Steaua este favorită"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarul elveţian Neue Zurcher Zeitung a scris, joi, în avancronica partidei Steaua Bucureşti - Grasshopper Zurich, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, că echipa română este favorită şi că nu ar fi o tragedie dacă formaţia oaspete ar pierde.

"Grasshopper ar putea atinge recordul de a juca a treia oară în grupele Ligii Europa. Steaua este un adversar mai accesibil decât ar fi fost Liverpool, Dortmund sau Rangers. Oricum, Steaua este favorită, iar presiunea pe umerii echipei elveţiene este scăzută. Sună fatalist, dar dacă pierdem, pierdem. Sforza va fi fericit dacă tinerii săi jucători vor evolua cu pasiune şi atitudine, iar dacă vor şi câştiga, atunci ar fi minunat", a notat NZZ.

Cotidianul Blick speră ca echipa din Zurich să producă o surpriză. "Grasshopper e în cârje, sunt mulţi jucători accidentaţi. Un semn rău pentru întâlnirea cu fosta campioană a Europei din 1986? În echipă sunt foarte mulţi tineri. Vine acest duel prea devreme pentru echipa lui Sforza? Antrenorul lui Grasshopper speră ca echipa sa să fie subestimată", a scris Blick.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite