Presa bulgară: "ŢSKA a venit la Cluj să dea goluri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicaţia bulgară Topsport a scris că mijlocaşul Ianis Zicu (ŢSKA Sofia) va face tot posibilul să îşi arate valoarea şi să înscrie în meciul cu Steaua Bucureşti din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

"Bătălia armatelor începe la Cluj. Înaintea jocului, multe declaraţii şi ameninţări în cele două tabere, mai ales din partea românilor. Se aşteaptă un stadion plin, un spectacol total. Zicu va încerca să înscrie şi să le arate compatrioţilor de ce e în stare", a notat Topsport.

Aceeaşi temă este abordată şi de cotidianul 7 Zile Sport. "Atacul e cheia spre grupe. Zicu va fi cel mai mare pericol pentru Steaua. Ambele echipe au apărări bune, diferenţa o va face atacul. Şi Steaua are vârfuri bune, Tatu se mişcă bine şi e foarte tehnic, Nikolici a înscris doar un gol dar a şi jucat puţin. Românii vor cel puţin o victorie la două goluri diferenţă, pentru a sta apoi mai relaxaţi. Nu e sigur că se vor înscrie multe goluri, dar e clar că atacanţii vor decide bătălia", a scris publicaţia amintită. Cotidianul electronic Sportal a precizat că "ŢSKA trebuie să obţină un rezultat bun". "Echipa lui Radukanov se gândeşte doar la o victorie sau la un egal, iar fanii bulgari visează la răzbunare după ultimele meciuri directe dintre cele două formaţii, care au însemnat eliminarea celor de la ŢSKA din cupele europene. ŢSKA e favorită acum. Circa 2.000-3.000 de suporteri vor susţine echipa ŢSKA", a notat sursa citată.

Publicaţia Novsport a titrat: "ŢSKA a venit la Cluj să dea goluri". "Echipa sofiotă nu se va apăra, nu va juca la 0-0, ci se va bate cu Steaua. Tradiţia e de partea giganţilor României, Steaua, care au eliminat de două ori echipa noastră din Europa. Cel mai mare pericol pentru ŢSKA îl reprezintă atacanţii Mihai Costea şi Tatu. Dacă Zicu se va implica mai mult în joc iar Vidanov va evolua la nivelul său, şansele unui meci remarcabil în România cresc", a scris Novsport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite