Prepeliţă ar putea ajunge liber la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

E oficial! Steaua va pleca din Ghencea şi se va antrena la baza de la Mogoşoaia, urmând ca primele meciuri din viitorul sezon să le dispute pe stadionul din Buzău. Gigi Becali a anunţat că Steaua a mai perfectat un transfer, este vorba de Liviu Băjenaru. Patronul roş-albaştrilor a anunţat că Prepeliţă nu se va prezenta la reunirea Stelei până nu va primi datoria de la Adrian Mititelu.

"Băjenaru se poate antrena cu Steaua, 99% transferul e rezolvat! Walter mi-a spus că îmi dă jucătorul, să îi dau banii pe el. Dacă nu ne înţelegem pe partea asta şi Gloria nu are voie să facă transferuri, mă duc la nea Jean şi îi zic să mi-l transfere mie, semnăm hârtiile şă îl iau direct de la el.

Maine vor veni toate achiziţiile, mai putin Prepeliţă. Am semnat şi cu el, şi cu Mititelu, dar băiatul mi-a spus că nu vine la Steaua până nu îi dă Mititelu datoria. Altfel, Prepeliţă se va duce şi va depune memoriu şi va veni gratis la Steaua. Mititelu are să îi dea 60.000 de euro. Eu i-am zis lui Mititelu să mă lase pe mine să-i plătesc datoria, dar n-a vrut. E, s-ar putea sa fie prea târziu şi băiatul să fie liber", a spus Gigi Becali, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite