Premieră în Liga I: un meci începe duminică şi se va termina luni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Meciul Viitorul Constanţa - SC Vaslui, din cadrul etapei a VII-a, a fost programat, duminică, la ora 22.45, o premieră în istoria Ligii I, motivul modificării LPF fiind solicitarea selecţionerului Victor Piţurcă de a avea, luni, absolut toţi jucătorii convocaţi pentru meciul României cu Estonia.

Conform unor surse din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal, la solicitarea selecţionerului, Federaţia Română de Fotbal a făcut o adresă către instituţia condusă de Dumitru Dragomir în care cerea ca meciurile din etapa a VII-a să fie programate astfel încât jucătorii convocaţi să poată fi prezenţi luni dimineaţă în cantonamentul echipei naţionale.

image

Deţinătorul de drepturi TV al Ligii I, operatorul de cablu RCS&RDS, a dat curs solicitării FRF şi a cerut mutarea partidei Viitorul Constanţa - SC Vaslui duminică, la ora 22.45, deşi iniţial era programată luni, la ora 21.30. De asemenea, pentru a face loc în programul său, alte trei partide de duminică au fost devansate: Astra Ploieşti - Dinamo la ora 17.00 (programată iniţial la ora 18.00), Steaua - Oţelul Galaţi la 18.55 (programată iniţial la 20.00) şi CFR Cluj - Petrolul Ploieşti la 20.50 (programată iniţial la 22.00).

Luni se va disputa astfel o singură partidă, CS Turnu Severin - Ceahlăul Piatra Neamţ. Această întâlnire nu a fost mutată deoarece nu afectează programul echipei naţionale a României, selecţionerul neavând intenţia să convoace jucători de la cele două formaţii. În istoria primului eşalon din România, cea mai târzie oră de începere a unei partide a fost 22.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite