Porumboiu şi-a mai luat o echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Porumboiu vrea neapărat un titlu cu Vaslui
Adrian Porumboiu vrea neapărat un titlu cu Vaslui

Patronul Vasluiului a transferat până acum 11 jucători, în speranţa că, după zece ani de investiţii, echipa sa va câştiga un campionat.

Deşi la finalul fiecărui sezon spune că se va retrage din fotbal, Adrian Porumboiu e patronul care bagă cei mai mulţi bani atunci când vine vorba de transferuri. Spre exemplu, numai în această vară, omul de afaceri a investit 2,2 milioane de euro pentru a a-şi aduce jucători. Conducătorul moldovenilor a transferat o echipă întreagă, mai puţin portar, post pe care aşteaptă un jucător străin. E drept, Vasluiul a şi renunţat la câţiva fotbalişti, însă dintre cei plecaţi, pe bani s-a transferat numai Paul Papp, la Chievo Verona, contra a 1,5 milioane de euro.

În rest, Gladstone, Milisavlejivici, Farkas, Paito, Anderson au plecat gratis, în vreme ce brazilianul Adail­ton s-a lăsat de fotbal, spune el, doar pentru şase luni. Ultimul venit în lotul lui Augusto Inacio este brazilianul Deivdy Reis Marques do Nascimento, legitimat ultima dată în liga a doua braziliană la Goias. Acesta este un atacant puternic, de 1,88 metri, care va juca vârf împins. „Campania de achiziţii nu s-a încheiat. Vreau să fac o super-echipă şi sper că am transferat fotbalişti, nu falsuri", a spus Porumboiu, care, conform topului Forbes, deţine o avere estimată la 150 de milioane de euro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite