Porumboiu: "La Sînmărtean scria în SMS că i-a făcut rost de un contract fabulos în Rusia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Porumboiu a declanşat un scandal-monstru
Adrian Porumboiu a declanşat un scandal-monstru

UPDATE. Finanțatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, este extrem de dezamăgit de prestația arbitrului Kovacs de la meciul cu Rapid, dar și de prestația mai multor jucători ai propriei echipe, pe care-i acuză de non-combat. Porumboiu a lăsat de înțeles că se va retrage din fotbal

UPDATE. Porumboiu a confirmat că jucătorii care au fost contactați sunt Sînmărtean, Milanov și Milisavljevici. "La Sînmărtean scria în SMS că i-a făcut rost de un contract fabulos în Rusia. Lui Milanov îi spune că antrenorului Lucescu îi place cum joacă şi că îl vrea din vară. Toate mînăriile au fost stabilite la o masă în Varşovia", a spus finan'atorul.

Foarte supărat și dezamăgit a fost Adrian porumboiu la finalul partidei de la Vaslui. "A intervenit arbitrul şi lui Crăciunescu îi exultă mustaţa de bucurie. Să bage el bani, să înnebunească el, nu eu. Nu a fost galben nici la Deac, cînd a fost eliminat. Kovacs este un arbitru făcut în eprubetă, pentru interese, nu pentru valoare. Dacă jucam 11 la 11 cu Rapid nu ne băteau 1000 de ani.

Am avut o discuţie cu Zmeu să nu mai dea în viaţa lui mingea înapoi. Astăzi, a făcut exact ce trebuia la primul gol înscris de Rapid.

Sînmărtean, Milanov şi Milisavljevici sînt cei 3 jucători contactaţi de rapidişti înaintea meciului de astăzi. Şi mai sînt încă 2, care nu au spus că au vorbit. Cum poţi să îl calci pe adversar pe picior la doar un metru de arbitru", a spus Porumboiu la Fanatik Show.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite