Porumboiu îl vrea pe Maftei la FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Porumboiu nu a fost foarte entuziasmat de victoria Vasluiului cu Gloria Bistiţa şi a vorbit despre posibilitatea ca fundaşul Vasile Maftei să se transfere de la Unirea Urziceni la echipa sa.

"Victoria este foarte importantă. Nu am nici un motiv să fiu supărat, ba dimpotrivă, sunt foarte bucuros. A, că puteam să facem şi un egal este o observaţie corectă şi nu se supără nimeni. Avem un lot valoros şi putem face diferenţa, doar că au fost scurtcircuite din punctul de vedere al pregătirii fizice", a afirmat Porumboiu la GSP TV. "Nu a fost însă un joc entuziasmant, să fim corecţi! Dar sunt trei victorii legate în campionat şi asta contează", a continuat el.

Porumboiu a făcut referire şi la venirea lui Mihai Stoica în funcţia de preşedinte executiv. "I-am felicitat pe jucători şi le-am spus că de săptămâna viitoare vor avea un interlocutor care are meşteşugul vorbelor bine pus la punct", a mai declarat oficialul moldovenilor.

Finanţatorul vasluian a precizat că trateză cu Dumitru Bucşaru, patronul Unirii Urziceni, transferul lui Vasile Maftei: "Este foarte aproape de noi, mai ramane sa punem la punct ultimele detalii financiare cu Dumitru Bucsaru, ca sa devina liber de contract. Nu cred insa ca vor fi probleme".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite