Porumboiu îi vrea pe renegaţii de la Târgu Jiu! Vranjes şi Stromajer sunt aproape de Vaslui!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii Târgu Jiu au pierdut trei jucători importanţi în această iarnă, Chiricheş, plecând la Steaua, iar Vranjes şi Stromajer s-au certat cu cu conducerea şi nu vor să mai audă de o întoarcere.

Aflaţi în această situaţie, cei doi jucători au devenit tentanţi pentru marile echipe din Liga I, mai ales n-au jucat rău de loc în turul campionatului. Iar ultimele informaţii arată că deja s-au apropiat de un transfer la FC Vaslui. Gruparea finanţată de Adrian Porumboiu nu mai e dispusă să arunce cu banii pe fereastră şi s-a orientat şi ea spre jucători liber de contract.

Stojan Vranjes are 26 de ani şi este mijlocaş central ofensiv. El are o selecţie în naţionala Bosniei.

Jaka Stromajer are 28 de ani şi este atacant. Slovenul este văzut ca înlocuitorul perfect pentru Yero Bello, care nu se ştie dacă va mai reveni la echipă. "Dacă se vor realiza transferurile, nu e problema mea. Vranjes a avut un comportament de mahala, nu vreau să spun mai multe despre el. A plecat şi Chiricheş, dar încercăm ca în această perioadă să aducem înlocuitori. Sunt sută la sută de acord cu arbitri români, într-adevăr au fost multe greşeli, dar dacă ne uităm şi în campionatele externe şi arbitrii de acolo greşesc. " , a declarat Petre Grigoraş la "Ora de ProSport".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite