Porumboiu: „Am avut 14 nesimţiţi pe teren!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unirea Urziceni a reuşit o victorie importantă în faţa formaţiei FC Vaslui, scor 2-1, în ultimul meci la echipa ialomiţeană a opt jucători care, începând de astăzi, au părărăsit clubul.

„Cântecul de lebădă” al ialomiţenilor a fost interpretat de Vasile Maftei (24) şi de Valeriu Bordeanu (40) care a marcat din penalty. Brazilianul Wesley a marcat în minutul 87, tot din penalty, dar era prea târziu pentru echipa antrenată de spaniolul Lopez Caro.

Eşecul l-a înfuriat la culme pe patronul vasluian Adrian Porumboiu care-şi vede echipa trecând din postura de favorită la titlu în cea de candidată la retrogradare. „Unirea ne-a dat o lecţie. FC Vaslui a jucat pe o primă nesimţită, iar Unirea cred că nici pe o bere. Jucătorii mei au fost nişte nesimţiţi, să le fie ruşine. Am 14 nesimţiţi în echipă, dar vor primi de acum încolo ce merită”, a spus Porumboiu la Digisport.

Fanii vasluieni i-au cerut din nou demisia antrenorului Caro, ironizat printr-un banner prin care făcea aluzie la cooptarea fiului său în staff-ul clubului: „Nu poţi fi profesionist cu fiul nutriţionist!”. Unirea Urziceni s-a destrămat după meci. După plecările mai vechi ale lui Arlauskis şi Bruno Fernandes, Maftei va merge la Kuban Krasnodar, iar Bilaşco, Galamaz, Ricardo, Onofraş, Apostol şi Marinescu sunt jucătorii Stelei.

Tot în Ghencea ar putea ajunge şi Rusescu, negocierile urmând să fie finalizate astăzi. De asemenea, Petre Marin şi Neaga şi-au reziliat contractele cu clubul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite