Porumboiu ironizează Steaua: "Se bat la Intertoto!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Porumboiu face glume pe seama Stelei
Adrian Porumboiu face glume pe seama Stelei

Adrain Porumboiu, patronul echipei FC Vaslui, a declarat că echipa sa nu se află în concurenţă cu Steaua care este prea slabă pentru a asipra la un loc de cupe europene.

"Stoichiţă a fost să vadă meciul nostru de la Braşov? Probabil că voia să le vadă pe gazde în acţiune pentru că împotriva noastră evoluează mai încolo. Când va fi meciul, nu vor mai avea nevoie de puncte pentru că vor fi prea jos în clasament, ei se bat la Intertoto", a spus Adrian Porumboiu la sport.ro. Cupa Intertoto, a cărei ultimă ediţie s-a disputat în anuş 2008, era o competiţie rezervată cluburilor care nu prinseseră un loc de Cupa UEFA, dar puteau ajunge în această competiţie în cazul în care ar fi câştigat întrecerea de vară.

În schimb, patronul stelist Gigi Becali susţine că Porumboiu l-a asigurat, într-o convorbire telefonică, de faptul că Steaua este o echipă puternică.

"Mie ştiţi ce mi-a spus azi? Că dacă am doi fundaşi buni de marcaj câştig campionatul la pas pentru că Steaua e ucigătoare de la mijloc în sus!", a afirmat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite