Porumboiu: "Am făcut un meci submediocru. Şi dacă veneau de la nuntă jucau mai bine..."

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui
Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

Patronul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, la DigiSport, că echipa moldoveană a făcut un joc "submediocru" la meciul cu CS Turnu Severin, câştigat, scor 2-1, în etapa a VIII-a a Ligii I.

"Unii jucători au evoluat foarte slab. Şi dacă veneau de la nuntă jucau mai bine..am făcut un meci submediocru. Nu ai voie să ţii o echipă sub o presiune continuă şi să nu reuşeşti să înscrii. La golul nostru apărătorul a luftat inexplicabil, nu a fost nicio mână, nu a fost fault în atac", a declarat Portumboiu. El a precizat că la fiecare meci merge la pauză la vestiare: "Intru la fiecare meci în cabină la fiecare meci, stau liniştit pe un scaun, nu ţip, nu zic nimic, ascult ce zice antrenorul şi atât. Şi dacă pierdeam nu-l demiteam pe Şumudică".

Formaţia FC Vaslui a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa CS Turnu Severin, în ultimul meci al etapei a VIII-a a Ligii I, golul victoriei moldovenilor fiind înscris în minutul 90+2. Pentru FC Vaslui au marcat Niculae '76 şi N'Doye '90+2, în timp ce pentru CS Turnu Severin a înscris Moutinho '89. Golul victoriei a fost marcat de Ousmane N'Doye, în minutul 90+2, după o acţiune controversată, când oaspeţii au cerut fault în atac la o intervenţie în careu asupra lui Dandea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite