UPDATE Porumboiu, după demiterea lui Hizo: „M-a înjurat de faţă cu toţi jucătorii. E inacceptabil!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Liga I a bifat ieri o nouă ciudăţenie în materie de antrenori daţi afară: Viorel Hizo, tehnicianul lui FC Vaslui a fost demis de patronul Adrian Porumboiu în mijlocul pregătirii de iarnă. Nici imediat după sfârşitul turului, din cauza rezultatelor proaste, nici înainte de startul pregătirilor, pentru ca altcineva să preia lucrurile de la 0, ci acum, când echipa e în plin cantonament, în Antalya.

UPDATE Porumboiu a dezvăluit un amănunt incredibil privind demiterea lui Hizo. ""Fiecare îşi vede de drumul lui, n-aveam o alianţă pe viaţă. Nu mai există nicio cale de împăcare. El va sta în Antalya până vine alt antrenor. El m-a înjurat de faţă cu jucătorii, s-a comportat ca Gerlem. E de neacceptat pe lumea asta ceea ce a făcut", a punctat patronul vasluienilor

Iar motivul este unul cât se poate de penibil. Mai exact, Wesley şi compania au fost nemulţumiţi de întârzierile de 2, 3 sau chiar patru luni ale salariilor şi au refuzat joi să se antreneze. Antrenorul Viorel Hizo a ţinut partea jucătorilor în acest soi de grevă, fapt care i-a fost fatal „Dulăului". Adrian Porumboiu a considerat ca fiind fără etică această atitudine şi a decis să se despartă de antrenorul cu care a plecat la drum în vară şi care a lăsat echipa pe locul 7 în campionat, la 10 puncte de lider. Nici jucătorii n-au scăpat de gura patronului, care le-a pus gând rău.

„Muncesc 14 ore pe zi ca să ajung bătaia lor de joc! Să plece toţi dacă nu le convine! A fost o grevă direcţionată, nu avea voie să se întîmple treaba asta. 6 jucători care aveau întîrziere de mai puţin de 30 de zile, în ziua în care au făcut treaba asta, aveau cardurile pline. Incredibil! De la maseur până la antrenor, în viaţa lor nu au cîştigat atîţia bani ca la Vaslui. În momentul când nu tai răul de la rădăcină, membrul se cangrenează şi e şi mai rău", a fost explicaţia nervoasă a lui Porumboiu.

UPDATE Porumboiu: „Nu e normal ce se întîmplă la echipa pe care o conducea domnul antrenor"

Absolut toţi cei care aveau dreptul să joace în Europa League şi-au primit banii. M-a deranjat că nu au făcut antrenament! Nu sunt profesionişti. Ei puteau să mă şantajeze cînd nu aveam drept să fac transferuri. De două zile am voie, sunt liberi toţi să plece. Iau alţii, nu am nici un fel de problemă
Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui

Ovidiu Sabău e favorit să preia Vasluiul
FC Vaslui a rămas fără antrenor într-o perioadă foarte importantă, dar Adrian Porumboiu a afirmat că se va replia repede după această mutare, iar Adailton şi compania nu vor sta mult fără antrenor. Varianta cea mai probabilă pentru înlcuirea lui Hizo este în acest moment Ioan Ovidiu Sabău, pe care patronul l-a mai vrut la Vaslui şi în iarnă, când echipa mergea prost în campionat. O decizie se va lua în zilele următoare. "Echipa nu va rămîne de izbelişte, o să decidem repede cine se va ocupa de pregătire", a confirmat Porumboiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite