Porumboiu, atac la vedete: „Să plece Sânmărtean!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Sânmărtean (stânga) joacă la FC Vaslui de la începutul anului 2010
Lucian Sânmărtean (stânga) joacă la FC Vaslui de la începutul anului 2010

FC VASLUI Patronul moldovenilor s-a supărat pe cel mai bine plătit jucător român din campionatul intern, Lucian Sânmărtean, căruia i-a transmis că e liber să-şi caute altă echipă. Şi Marius Constantin e pe făraş.

Adrian Porumboiu a găsit imediat doi ţapi ispăşitori, după ce FC Vaslui n-a reuşit să obţină decât o remiză, pe teren propriu, în faţa liderului de la CFR Cluj.

Surprinzător, cu furia lui Porumboiu a făcut cunoştinţă Sânmărtean, jucător care era preferatul patronului până de curând. De altfel, mijlocaşul de 32 de ani şi-a prelungit recent contractul cu moldovenii, până în vara lui 2014, reuşind să obţină şi o mărire consistentă de salariu, care l-a propulsat pe primul loc în topul celor mai bine plătiţi jucători români din Liga I.

„Nu mai stau după Sânmărtean. Ba îl doare piciorul, ba nu ştiu ce. Are migrene, că a scris presa nu ştiu ce. Nu stau după mofturile unei fetiţe cu fustă scurtă. Dacă vrea să joace fotbal, bine. Dacă nu, să plece. L-am adus la acelaşi nivel salarial cu Wesley şi cu Adailton, dar ce joacă el şi ce joacă ceilalţi doi?", a fost atacul fără precedent al lui Porumboiu la adresa internaţionalului său, care a jucat accidentat în ultiumele meciuri şi are şi probleme în familie, soţia sa fiind suspectă de cancer. Lucian Sânmărtean n-ar duce însă lipsă de oferte. Mijlocaşul a fost dorit în iarnă de Gigi Becali, dar a refuzat să meargă în Ghencea.

„Steaua a mai avut posiblitatea să mă ia şi acum doi ani, dar nu ne-am înţeles la bani. Am preferat mereu provincia, pentru că în Bucureşti e o presiune mult prea mare", a declarat Sânmărtean în momentul în care şi-a prelungit înţelegerea cu FC Vaslui.

Marius Constantin, bănuit de blat

Dacă Lucian Sânmărtean  a intrat în gura patronului pentru atitudinea sa apatică,  Marius Constantin e suspectat de lucruri necurate. "Am avut în echipă un jucător care a fost cel mai bun pasator al celor de la CFR Cluj. N-aţi văzut ce pase de gol a primit Sougou? Marius Constantin nu ne păcăleşte pe noi cu pase d-astea", a tunat fostul arbitru la adresa fundaşului adus în toamna trecută de la Rapid, dar bănuit acum că nu şi-a apărat corect şansele contra clujenilor.

Porumboiu are ca argument faptul că Marius ar fi prieten cu cei de la CFR.  „Acolo e unul Răzvan Zamfir, cunoscut ca blătuitor. Mai e şi impresar pe deasupra.  La un meci al Vasluiului, îmi luase un jucător deoparte, ca să-l impresarieze. E vorba de portarul Cristi Hăisan", a mai afirmat patronul
moldovenilor.

"Marius Constantin a pasat în sistem de vals direct la Sougou. Ar trebui trecut pe lista de prime a celor de la CFR Cluj.''
Adrian Porumboiu patron FC Vaslui

"M-a supărat Sânmărtean. Nu stau după mofturile unei fetiţe cu fustă scurtă. Dacă nu vrea să joace, n-are decât să plece.''
Adrian Porumboiu patron FC Vaslui

info
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite