Porumboiu: "Vasluiul trebuia să joace Supercupa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iuliu Mureşan a declarat înaintea primului meci al sezonului că CFR este favorită cu orice echipă şi că sunt cei mai puternici din Liga 1. Porumboiu îl ia peste picior pe şeful clujenilor: "Nu pot să iua decât în glumă ce spune Mureşan". Vasluienii ar fi vrut să joace Supercupa: "CFR nu ne-a luat decât un punct din şase. Această competiţie se joacă doar pentru că a vrut Clujul".

"Poate că omul a vorbit serios, dar eu nu pot să iau spusele lui decât în glumă. Nu cumva a spus şi amin la sfârşit? Unii fac astfel de declaraţii doar pentru a-şi ascunde adevărata teamă. Lor le tremură genunchii şi spun că vor spulbera tot. Puteţi întreba şi un psiholog despre acest subiect, îmi va da dreptate", a spus Adrian Porumboiu la gsptv.

Porumboiu: "Vaslui ar fi trebuit să joace Supercupa"

"Mie mi se pare normal ca noi să jucăm Supercupa României. Poate că e normal să nu joace cu noi CFR Cluj, pentru că au luat doar un punct cu noi din şase posibile, în timp ce cu Unirea Urziceni le-au luat pe toate. Unirea Urziceni nu avea ce caută în Supercupă. Această compeţiei s-a organizat doar pentru că a vrut CFR Cluj. Ei şi-au ales adversarul", a mai spus Porumboiu, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite