Porumboiu: "Sunt de o neobrăzare fără seamă, n-am putut să văd aşa ceva!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou scandal este pe cale să izbucnească în fotbalul românesc după ce mai mulţi jucători de naţională au fost sfătuiţi să nu semneze cu FC Vaslui.

Finanţatorul moldovenilor, Adrian Porumboiu, l-a acuzat voalat pe Victor Piţurcă, cel care i-ar sfătui pe unii jucători să nu semneze cu Vasluiul, în caz contrar urmând să nu mai fie chemaţi la naţională.

"Jucătorilor li s-a spus că dacă nu se duc la anumite echipe la care vor ei, nu îi mai cheamă la naţională. Din păcate, există anumiţi jucători care nu sunt lăsaţi să vină la Vaslui. Sunt de o neobrăzare fără seamă, n-am putut să văd aşa ceva! Jucătorilor li s-a spus să nu cumva să vină la Vaslui, să se ducă în altă parte pentru că altfel vor fi uitaţi", a spus Adrian Porumboiu, conform gsp.

Porumboiu l-a criticat direct pe selecţioner deoarece nu l-a selecţionat pe Sânmărtean, un jucător care nu ar trebui să lipsească din prima echipă, dar în schimb i-a chemat la prima reprezentativă pe Cociş şi Codrea.

"Când îi convoci pe Cociş şi Codrea înaintea lui Sânmărtean, înseamnă că-l dai naiba de fotbal! E treaba lor, fac ce vor...", a mai precizat Porumboiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite