Porumboiu: Răzvan Lucescu e obraznic. Periculos e ce a făcut el în 2007, la finala Cupei de la Timişoara, nu stenogramele mele!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu, antrenorul Rapidului
Răzvan Lucescu, antrenorul Rapidului

Între Rapid şi Vaslui pare un război total, în care toată lumea se ceartă cu toată lumea. Ultimul episod a fost reacţia lui Adrian Porumboiu la comentariul în care Răzvan Lucescu spune despre vasluian că este un personaj dezgustător.

"Replica lui Răzvan Lucescu este la limita obrăzniciei. Nu eu l-am pus pe Zotta să-mi sune jucatorii! Eu doar am relatat ceea ce mi-au spus fotbaliştii într-un cadru unde eram peste 35 de persoane. Faptul că jucatorii au fost sunaţi şi le-au fost trimise mesaje, este o încălcare gravă nu numai a spriritului sportiv, ci şi a respectului faţă de mine şi de competiţie.

Referitor la insistenţa cu care face referire la stenograme, îi transmit să stea liniştit că nu e nimic periculos. "Periculos", doar în măsura în care am vrut şi vreau corectitudine în arbitraj. Eu nu am spus nimic depre Răzvan Lucescu, nici macar ce mi-a povestit Zotta cînd era la Vaslui. Dacă vrea, aşa cum am discutat cu el, pot să îi spun public sau în particular, ce mi-a spus Zotta despre unele "practici". Acelea sînt cu adevarat periculoase, nicidecum stenogramele mele. Eu nu aveam de unde să ştiu ce s-a întimplat la finala Cupei României de la Timişoara.

Are perfecta dreptate cînd afirmă că între mine şi el e o mare diferenţă. Din munca mea trăiesc mai bine de 20.000 de oameni, finanţez o echipă de fotbal cu cîteva zeci de milioane de euro, pe cînd un antrenor, fie el aşa de mare precum Răzvan Lucescu, nu o va face niciodată.

Sînt de acord cu Răzvan Lucescu doar la sfîrsit, cînd spune că "trăim într-o lume bolnavă". L-aş întreba însă "tu ce faci să fie sănătoasă?" Eu am părţi din acest raspuns", a comentat Adrian Porumboiu.

Rapid a câştigat în 2007 Cupa României îvingând cu 2-0 pe Timişoara, chiar la Timişoara.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite