Porumboiu: "Probele mele sunt vorbele lui Borcea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a fost reclamat la comisiile LPF de şefii din Ştefan cel Mare, patronul lui FC Vaslui spune: "Probele mele sunt afirmaţiile lor, iar Badea să se scoale în picioare dacă vrea să vorbească despre mine!"

Patronul lui FC Vaslui a oferit, pentru GSP.RO, replica şefilor lui Dinamo, care au anunţat că îl vor reclama la comisiile LPF din cauza faptului că a spus despre Andone că "el să nu vorbească despre arbitraje că lui i-a cîştigat Borcea toate titlurile de la Dinamo".

"Intervenţiile celor de la Dinamo sînt tardive şi n-au nimic în comun cu realitatea. Trebuia să-l reclame la comisii pe Cristi Borcea, cînd a zis acele lucruri, pe care eu le-am repetat acum, chiar în faţa camerelor de luat vederi! Există imagini la Antena 1 cînd Borcea îi spune lui Andone, în timpul unui cantonament, că i-a cumpărat şi firele de iarbă. Probele mele sînt afirmaţiile lor. În plus, de ce conducătorii lui Dinamo n-au luat poziţie şi nu l-au reclamat şi pe Gigi Becali, cînd acesta a spus că Andone plimba valiza pe la Cluj, la acel celebru meci U Cluj - CFR?", a spus Porumboiu, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite