Porumboiu: „Lopez Caro este un impostor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul echipei moldovene este supărat că nu poate să scape de antrenorul său „galactic“ care are o clauză de reziliere a contractului de un milion de euro. Zilele lui Caro la FC Vaslui sunt numărate, iar vestiarul moldovenilor stă pe un butoi de pulbere. Porumboiu s-a reorientat rapid. Hagi sau Sabău va antrena de mâine în Moldova!

Apele s-au învolburat în Moldova, după ce FC Vaslui a ieşit din Liga Europa, după „dubla" cu Lille, iar în campionat a strâns doar cinci puncte în şase etape! Scandalul s-a declanşat miercuri seara, când Pancu a refuzat să se mai antrenze sub comanda lui Caro, iar Porumboiu i-a transmis tehnicianului că vrea să pună punct colaborării.

Lopez Caro joacă tare şi nu vrea să-şi depună demisia, bazându-se şi pe o clauză din contract conform căreia dacă este dat afară va primi un milion de euro. „Eu nu plec de la FC Vaslui, am un contract clar. Jucătorii care nu mă respectă vor fi sancţionaţi", a spus tehnicianul.
Adrian Porumboiu vrea să-l împingă însă spre demisie pe Lopez Caro şi astfel să nu-i dea niciun ban. Omul de afaceri a plecat în Bucureşti, în timp ce la antrenamentul de ieri dimineaţă nu s-au mai prezentat decât doi jucători. „Am avut liber de la patron!", a explicat Daniel Pancu. Doar Rivas şi Campano au mers la şedinţa de pregătire, făcând front comun cu tehnicianul. „Ei au venit pentru că sunt singurii jucători care sunt de partea mea", a spus Caro.

Negocieri cu Hagi şi cu Sabău

Primul antrenor cu care Porumboiu a discutat a fost Petre Grigoraş, însă acesta îşi dăduse deja acordul să meargă la Astra. Fostul arbitru internaţional a demarat apoi tratative cu Sabău şi cu Hagi, nu înainte de a le transmite jucătorilor: „Vineri veţi avea antrenor!". Apoi s-a dezlănţuit la televizor: „E o mizerie ordinară ce face Caro! Pentru mine nu e antrenor, e doar un impostor. El e interesat de milionul de euro din contract, nu de ce face Vasluiul. Nu-l dau afară, dar mai aduc doi-trei antrenori!".

"Eu nu plec de la Vaslui. Vreau să fiu lăsat să-mi termin contractul. Singurul lucru pe care-l cer e să mi se respecte drepturile."
Lopez Caro antrenor FC Vaslui

"Sabău e o variantă pentru noi. N-a fost să fie în vară, probabil că trebuie să fie acum. Lopez Caro e ţeapa ţepelor!"
Adrian Porumboiu finanţator FC Vaslui

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite