Porumboiu: „Îl instruiesc pe Zotta pentru Copos“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Rapid a rămas fără preşedinte după despărţirea de Dinu Gheorghe, dar George Copos n-a stat cu mâinile în sân.  El a găsit deja un înlocuitor: Constantin Zotta.

Contactat de „Adevărul", patronul celor de la FC Vaslui, formaţie unde Zotta deţine acum funcţia de preşedinte, a confirmat mutarea. „Zotta e cu mine în Elveţia acum. Eu doar îl instruiesc la Vaslui, dar sunt prieten cu George Copos şi, dacă el vrea să plece la iarnă, la Rapid, eu nu mă opun", a spus Porumboiu.

Zotta, la un pas de bătaie cu Dani Coman

Alegerea lui Copos pare una surprinzătoare. Patronul a spus că managementul dezastruos din 2008, când Taher, Zotta şi Peseiro au condus clubul, este cauza actualelor probleme financiare ale Rapidului. Zotta a mai activat la Rapid între 2001 şi 2008, însă doar în ultima parte ca preşedinte, în rest fiind secretar general, sub conducerea lui Dinu Gheorghe.

În 2008, Zotta a avut un conflict dur cu Dani Coman. Totul a plecat de la o sumă de pe contractul portarului şi neachitată de managerul de atunci. „Robocop" i-a pus lui Zotta biroul în cap la „ProRapid", iar la o nuntă l-a  urecheat în public şi l-a gonit apoi de la eveniment!. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite