Porumboiu: "E un rezultat excelent" Hizo: "Păcat că ne-am pierdut cu firea la faza de 2-2"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasluiul lui Hizo a reuşit un 2-2 cu Lazio în deplasare, dar putea pleca cu cele 3 puncte de la Roma. Moldovenii au condus cu 2-1 şi au avut un om în plus pe finalul partidei, dar s-au văzut egalaţi după reuşita lui Sculli.

"Un rezultat excelent pentru noi, am jucat foarte bine şi asta este important. Am practicat un joc foarte bun, mai ales în ultimele 20-25 de minute a fost o circulaţie foarte bună a mingii. Am jucat împotriva lui Lazio, o echipă foarte bună, care în urmă cu o săptămână a făcut 2-2 cu Milan. Nenorocirea mare este că nu putem face transferurile pe care le dorim, dar avem mai mult de jumătate din echipă foarte bună, aţi văzut şi dumneavoastră în această seară", a declarat Adrian Porumboiu.

"Am avut un joc foarte bun, am condus, păcat că ne-am pierdut cu firea la faza de 2-2. Chiar dacă Zurich a pierdut, ar fi frumos să-i batem şi am avea şanse la calificare. Wesley a făcut un meci foarte bun, nu e împărătul Romei. Visez la calificare, dar e foarte greu. Stadionul Olimpico poartă noroc românilor", a spus şi Viorel Hizo, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite