Porumboiu: "Vreau să-mi fac echipă tare, dar mai bine retrogradez decât să mai iau lichele!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a vorbit despre ultimele noutăţi de la gruparea moldavă.

"Mai trebuie să strângem puţin din dinţi, dar vom face şi transferuri. Luchin e primul care vine. E culmea că Pavlovici vine să ne ceară bonus pentru că ne-am calificat în Champions League, după ce a jucat 20% din meciuri. A fost aproape un an accidentat, l-am ţinut în spital la Bologna, i-am plătit hotelul, medicamentele şi are nesimţirea să vină să îşi ceară bonusul.

E drept, cu Ljubinkovici am ieşit pe plus. Uitaţi, «marele» jucător a ajuns la Novi Sad şi are 2.000 de euro pe lună. Dacă mai pleacă şi de acolo, nu va avea mai mult de 1.500 pe lună. Avem probleme cu Bello, că este perioada Ramadamului şi nu mănâncă. El nu mânca mult nici înainte şi juca prost, gândiţi-vă cum e acum. Vreau să îmi fac echipă bună. O să mai luăm ce găsim .

Decât să jucăm cu lichele dintr-astea, mai bine retrogradăm. Nu mai cumpăr jucători sârbi decât dacă vin impresari seriosi să îi prezinte. De exemplu, Jovanovici este jucătorul meu preferat, serios, muncitor", a declarat Porumboiu în direct la Fotbal Plus, pe DigiSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite